Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prezidentka mého srdce ... ♥

 kulaty-tana.jpg

Dnes je středa, 9. ledna 2013. Zbývají dva dny do zahájení první přímé volby prezidenta či prezidentky České republiky.

Mnoho z nás přemýšlí, koho zvolit, jak to má poznat, vždyť tyto osobnosti neznáme natolik, abychom je mohli hodnotit a přísluší nám hodnotit, zda je někdo takový či makový? Zda je v nějaké straně, kolik vložil peněz do prezidentské kampaně, kde ty peníze vzal ... Po včerejší debatě pánů Fischera a Zemana je mi slušně řečeno ... "na zvracení"  ... Vnímám tyto lidi jako honiče se za mamonem, myslí to doopravdy s naší Českou republikou dobře? 

Jak to má, obyčejný občan poznat? Média se snaží preferovat toho anebo tamtoho kandidáta. Lidé nachází obálku s volebními lístky ve své poštovní schránce a neví koho volit. Pravděpodobně většina z nich k volbám nepůjde. Proč nás společnost nevede k tomu, abychom volit šli? Proč se stále jen mluví jen o tom, koho volit a proč ... 

Lidi, vemte konečně odpovědnost do svých rukou. Pojďme k volbám prezidenta/prezidentky České republiky a buďme odpovědní za své rozhodnutí, ať volba dopadne jakkoli. 

Paní Táňa Fischerová je prezidentkou "mého srdce". Paní Táňo, děkuji, že jste, že sdílíme stejné hodnoty, které předáváme dál ... pro VYŠŠÍ SMYSL.

Klára Nováková, Ústí nad Labem