Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEURO RESTART ... jdeš do toho TAKY?

 

Co uděláte? Chcete vzít život do vlastních rukou, zjistit kam až můžete posunout své vlastní hranice a výkon svého mozku, aktivovat svůj skrytý potenciál a doslova nastartovat život nový? Nebo se necháte životem pasivně vláčet, zacyklení v získaných či zděděných programech a vzorcích uložených ve vašem epigenetickém kódu, které můžete sami jen těžko ovlivnit? Rozhodnutí je jen na vás …

 

Jak vznikly nahrávky a trénink NEURO RESTART®

2010 – Peter Chappell z vlastních zkušeností s léčením traumatu v Kongu věděl, že odstranění traumat a strachů je základním předpokladem pro úspěšnou transformaci a osobní rozvoj. Proto přišel s myšlenkou vytvořit nahrávky pro osobní rozvoj a pro tuto aktivitu hledal vhodného partnera. Kontaktoval tedy Jiřího Vokáče Čmolíka, o kterém věděl, že se zabývá výzkumem mozku pro osobní rozvoj (neuro leadership) a který měl za sebou experimenty na fMRI (funkční magnetické rezonanci) v Ústřední vojenské nemocnici v Praze.  

Jiřího Vokáče Čmolíka nová technologie zaujala a rozhodl se pro spolupráci s Peterem Chappellem za podmínky, že technologii nejdříve vyzkouší sám na sobě, aby si ověřil její účinky. V průběhu pěti měsíců, kdy na sobě testoval účinek nahrávek, zpozoroval Jiří Vokáč Čmolík transformační změny ve svém chování, kterých si všimlo i jeho okolí. V tomto období také udělal mnoho transformačních rozhodnutí, která pak jeho společnosti INNER WINNER přinesla v následujícím roce nárůst o 300 %.

2011 – Jiří Vokáč Čmolík a Peter Chappell se rozhodli zrealizovat experiment, ve kterém podrobí 8 top managerů testům na fMRI. Experiment vedl MUDr. Jiřím Vránou Ph.D., a byl založen na střídavém poslechu placeba a rezonančních nahrávek, přičemž nikdo, kromě MUDr. Vrány nevěděl, kdy je pouštěno placebo a kdy rezonanční nahrávky. Cílem bylo ověřit, zda se na mozku prokáže viditelná a přístrojem zachytitelná změna ve chvíli pouštění rezonančních nahrávek. Před začátkem experimentu Peter Chappell napsal svůj tajný odhad toho, jaké výsledky experiment přinese, a zalepil jej do obálky. Předpověděl zklidnění v plazím mozku. A přesně to, včetně několika dalších benefitů, potvrdily naměřené hodnoty pořízené z funkční magnetické rezonance během experimentu. Útlum přehnané aktivity plazího mozku nastal hned po prvním přehrání rezonance a tento efekt byl trvalý.

(www.neurorestart.com)