Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ararat a arménské poselství

2. 12. 2015

Byla první listopadová neděle. Setkali jsme se náhodou? Víš, že náhoda neexistuje. Je to Zákon příčiny a následku. Dennodenně se o tom přesvědčuji...

Nevšední setkání plné krásných chvil, plný legrace, odvázání, sdílení, pochopení, porozumění, relaxace, sexu..., prostě pár odpoledních hodin odpoutání se od všední reality. 

Ty, človíčku, ani nevíš co všechno jsi mi dal!

Jako třešnička na dortu byla naše komunikace, sdílení, vzájemné pochopení a CO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ... dar pro mě, že muž se může ke mě chovat mile, že jsem to JÁ, kdo za to stojí, kdo je fajn, obletován, milován, obdivován...

ararat_pia03399_modest.jpg

Slyšela jsem otázku: "Kláro, víš, co je Ararat?". Nastala situace, kdy mám ze sebe udělat debila? OK. Celkem mi to jde a považuji se v tomto směru za přeborníka. Dal mi ochutnat ten lahodný nápoj. Netušíte, jaký to je požitek. Přivírám oči a prociťuji chuť, jemnou horskou vůni a kdoví co ještě. Jemná jedinečná chuť plná představ, spojená s příběhem Noeho a jeho Archy. Příběh, který je nekonečný, nevysvětlitelný a téměř pohádkový. Příběh, který má svou historii o přežití lidského a ostatních živých druhů. Už o tom bylo mnoho napsáno, ale tu "CHUŤ", tu musíš prožít "tady a teď", bez žádných intelektuálních řečí, nesrovnávat s ničím jiným, protože to se fakt soudit a hodnotit nedá!!!!

Odjíždím z tohoto pohádkového světa do dennodenní reality, všímám si krásných věcí a života, všímám si, že já jsem středem Vesmíru a DĚKUJI TI  za to!

Možná si to nikdy nepřečteš, ale na to krásné krásné nekonečně krátké odpoledne nikdy nezapomenu. Děkuji Ti. 

Klára