Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovory s Bohem

20. 1. 2013

Jednou jsem od kamarádky dostala jako dárek kartičky. Nejsou to obyčejné kartičky. Jsou to myšlenky z knihy od Neale Donalda Walshe "Hovory s Bohem". Jedná se o soubor knih dialogu s Bohem a odpovědmi na otázky, které si klademe většina z nás. Tyto myšlenky mi pomáhají zamyslit se nad svou situací. Nastávají denní všední i nevšední situace, kdy prostě sáhnu do krabičky a tahám tyto myšlenky, tyto moudré věty ... s přáním ... co mi to dnes má nebo mají říci? Proč se mi to či ono děje? ...

... a tak jsem dnes opěz sáhla po vysvětlení ... Tvoje cesta není lepší, je prostě jiná. Vím, co je tím myšleno, přesto však tahám další ... chci bližší vysvětlení. Žádná cesta k Bohu není lepší než jakákoli jiná cesta.

 

Co mi to říká? Ano, jsem jiná, jdu si svou vlastní cestou. Každý jsme jedinečný, tak proč bychom nemohli mít svou vlastní cestu? Jsem taková jaká jsem, uvědomuji si své jednání, beru za něj také stoprocentní zodpovědnost se všemi důrazy a následky. Proto budu dále narážet, nechci bojovat, to přece není náš úkol tady na Zemi. Naším úkolem je žít, dělat sebe a druhé šťastnými ... tvořit svůj vlastní život.

To, že mě často stále i po těch letech lidi dostávají na dno je o mě, o tom, že se stále nemám ráda. Že stále bojuju s plno věcmi, které se mi nelíbí, které mi ubližují. Plno věcí do svého života s pokorou přijímám, rozdávám sebe sama ... avšak VÍM, že stále mám hodně práce sama na sobě ... a i dnes, kdy je mi možná ublíženo, děkuji za tuto zkušenost!

Díky, nevíte totiž, co mi dáváte. Dáváte a pomáháte mi ukazovat moji vlastní hodnotu ...

S Láskou a úctou

Klára

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář