Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chci Vám říct ....

Víte, ani nevím jak začít.... tenhle blog nebo jak se tomu vlastně říká, jsem založila kdysi dávno, někdy před šesti-osmi lety.... potřebovala jsem sdělovat jakési informace, možná mé vlastní pocity, mé vjemy... které mi pomohly se vyrovnávat se svými problémy a hlavně to pomáhalo i Tobě ....

Jeden můj přítel mi tenkrát řekl: "Piš, umíš to, sděluj ostatním, co sama vnímáš, cítíš a umíš předávat...."

Bylo to tak, prošla jsem si mnoha obdobími, kdy hledám sebe sama, svůj úkol tady a na Zemi, v této společnosti, v okolí svých blízkých ... 

Já ani nevím, jak vlastně začít ... o mě samé samotné si tady přečtete asi dost. Když se ponoříte do mých webových stránek.... hodně let pracuji sama na sobě, vím, že jsem dokonalá taková, jaká jsem. Vím, že vše dělám jak umím. Jsem mámou, dcerou, sestrou, matkou, kamarádkou a jsem tu pro všechny, kteří o to stojí a pro to ho, kdo o moji pomoc vlastně stojí. 

Víš to ty a ty, kterým pomáhám, ale víš, i já mám své starosti, své problémy, které musím řešit. Je to tak, že mé velké a zjištění je to, že vlastně o mou osobu vlastně nejde, přitom zjišťuji, že na sebe stále zapomínám. Víte,., v každém případě, jde o Lásku k sama sobě, chci Vám dále pomáhat, ale prosím respektujte i mou osobnost, respektutjte mě jako člověka, který má své vlastní starosti, které  je nucen řešit. 

Ráda bych tu dále byla pro vás, ale dopřejte mi, prosím čas, kdy i já řeším své vlastní problémy, třeba sama se sebou nebo se svými dětmi. 

Víte, jsme dokonalí, takoví, jací jme. Vše je v pořádku tak jak je .... 

Děkuji Vám, že jste mou součástí ...

Klára

P. S. DĚKUJI, že JSI ... <3